Hoe uw vloer te onderhouden met Lithofin producten

Lithofin is een Duits bedrijf dat vloeronderhoudsproducten produceert. Hun producten zijn verkrijgbaar in meer dan 60 landen en worden gebruikt door zowel professionele schoonmakers als particulieren. Deze blogpost laat u kennismaken met enkele van hun populairste producten en legt uit hoe u ze kunt gebruiken voor de beste resultaten.

Lithofin MN Easy-Care 

Dit is een product dat is ontwikkeld voor verzegelde, gladde oppervlakken zoals vinyl, linoleum, Terrazzo, steen en keramische tegels. Het maakt het schoonmaken gemakkelijker en helpt om herbevuiling te voorkomen. U kunt het gebruiken op zowel binnen als buiten oppervlakken.

Meng voor gebruik 50 ml concentraat met 1 liter water. De oplossing op de vloer dweilen en laten drogen. U hoeft niet na te spoelen. Dit product kan wekelijks of naar behoefte worden gebruikt.

Lithofin KF-reiniger 

Deze reiniger is ontworpen voor niet-verzegelde poreuze oppervlakken zoals marmer, kalksteen, zandsteen en leisteen. Het verwijdert vuil en vlekken terwijl het beschermen van het oppervlak van resoiling. U kunt het gebruiken op zowel binnen als buiten oppervlakken.

Meng voor gebruik 50 ml concentraat met 1 liter water. De oplossing op de vloer dweilen en laten drogen. U hoeft niet na te spoelen. Dit product kan wekelijks of naar behoefte worden gebruikt.

Lithofin Roestvlekverwijderaar 

Dit product is ontworpen voor het verwijderen van roestvlekken op onverzegelde poreuze oppervlakken zoals marmer, kalksteen, zandsteen en leisteen. Het is ook veilig voor gebruik op verzegelde oppervlakken zoals vinyl, linoleum, Terrazzo, steen en keramische tegels.

Om te gebruiken, meng 50 ml concentraat met 1 liter water. De oplossing op de vloer dweilen en laten drogen. U hoeft niet na te spoelen. Dit product kan wekelijks of naar behoefte worden gebruikt.

Lithofin biedt een breed scala aan vloeronderhoudsproducten die perfect zijn voor zowel professionele schoonmakers als particulieren. Hun producten zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen worden gebruikt op zowel binnen- als buitenoppervlakken. Of u nu op zoek bent naar een algemene reiniger of iets specifieks zoals een roestvlekverwijderaar, Lithofin heeft u gedekt.

Plaats een reactie